Angelina Jolie'den sığınmacı açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Angelina Jolie'den sığınmacı açıklaması

DÜNYA Haberleri  / AA

Ünlü Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie, "Sığınmacıların yaşadığı dramın yakın zamanda sona ereceğini düşünmüyorum" dedi.

Ünlü Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Özel Temsilcisi Angelina Jolie, "Sığınmacıların yaşadığı dramın yakın zamanda sona ereceğini düşünmüyorum" dedi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da dün sığınmacıların kaldığı barınma merkezlerini ziyaret eden Jolie, bu sabah saatlerinde de Midilli Adası'na geçti.

Midilli'de Ege ve Adalar Politikası Genel Sekreterliğini ziyaret eden Jolie, sığınmacılara yönelik kayıt-kabul merkezlerindeki işlemler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Jolie, buradan ayrılırken yaptığı açıklamada, sığınmacıların durumuyla ilgili bilgi aldığını belirterek, "Sığınmacıların yaşadığı dramın yakın zamanda sona ereceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Jolie Lübnan'daki kampı da ziyaret etti

Mültecilere gerekli yardımın ancak uluslararası boyutta yapılabileceğinin mümkün olduğunu belirten Jolie, son durumun trajik ve utanç verici olduğunu söyledi. Ünlü yıldız, yaşanan en büyük insani krizlerden biri olan Suriye krizinin 5. yıldönümünde şahsen orada olduğunu ama tüm dünyanın bu krize son vermek için kapılarını açmaları gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...