Brüksel polisi PKK'yı korumaya devam ediyor

Düzenleyen:
Brüksel polisi PKK'yı korumaya devam ediyor

DÜNYA Haberleri

Brüksel'de art arda gelen saldırılara rağmen terör örgütü PKK'nın çadırı polis tarafından korunmaya devam ediliyor.

Belçika ve Avrupa'nın başkenti Brüksel terörle sarsılıyor ama polis terör örgütü PKK'nın şehrin göbeğindeki çadırını korumaya devam ediyor. Şu ana kadar meydana gelen 3 farklı saldırıda 23 kişi hayatını kaybetti. Onlarca kişi de yaralandı.

TERÖRİST PKK'YA "TERÖR" KORUMASI
Buna rağmen Belçika, kendi vatandaşını korumak yerine Brüksel'de bulunan ve üzerinde terör örgütünü simgeleyen bez parçalarının bulunduğu terör örgütü çadırı, Belçika polisi tarafından koruma ablukasına alındı.

Brüksel polisi PKK'yı korumaya devam ediyor
Brüksel polisi PKK'yı korumaya devam ediyor
PKK ÇADIRI İÇİN "İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu PKK çadırı için "Belçika orada kalkıp onların paçavrasını dalgalandırmak suretiyle çadır kurmalarına izin verebiliyor. Bunlar dürüst değil, samimi değil. Bunlar ikircikli davranıyorlar. Dürüst olun, samimi olun. Karşınızda aldanacak bir Türkiye yok, bir Türk milleti yok. Bunu biliniz. Bunun adı teröre teslim olmaktır. Bunlar teröre teslim oldular." şeklinde konuşmuştu. Erdoğan'a twitter'dan cevap veren Belçika Başbakanı Charles Michel ise "İfade özgürlüğü demokrasilerin temelidir" yazarak PKK'lı teröristleri savunmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...