Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin: Terörün sınır tanımadığı bir kez daha kanıtlandı

Düzenleyen:
Putin: Terörün sınır tanımadığı bir kez daha kanıtlandı

DÜNYA Haberleri

Kırım ve Ukrayna topraklarını işgal eden ve Suriye'de beşikteki bebeğe kadar acımadan sivil halkı katleden Vladimir Putin, Brüksel'deki patlamaları ‘barbarca’ olarak niteledi ve terörün sınır tanımadığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un verdiği bilgiye göre, Rusya Devlet Başkanı Putin havalimanı ve metro istasyonunda yaşanan patlamaları ‘barbarca’ olarak niteleyerek saldırıları kınadı.

"Putin, saldırılarda hayatını kaybedenler için Belçika Kralı Philippe'ye başsağlığı mesajı gönderdi. Belçika hakkına da taziyelerini ileten Putin, Rusya halkının bu zor zamanda Belçika halkının yanında olduğunu belirtti" diyen Peskov sözlerini "Putin, Belçika'da terör saldırıları gerçekleştiren faillerin ve azmettiricilerin hak ettikleri cezayı çekeceklerinden emin olduğunu ifade etti" diye sürdürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...