Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de bayraklar 26 Mart’a kadar yarıya indirilecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de bayraklar 26 Mart’a kadar yarıya indirilecek

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Obama, Brüksel’de gerçekleştirilen terör saldırıları nedeniyle ülkedeki bayrakların 26 Mart’a kadar yarıya indirilmesi talimatını verdi.

ABD Başkanı Barack Obama, Belçika’nın başkenti Brüksel’de havalimanı ve metro istasyonuna düzenlenen terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin anısına ülkedeki bayrakların 26 Mart'a kadar yarıya indirilmesi emrini verdi.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre Obama, Brüksel halkının yanında yer aldıklarını belirterek, saldırının faillerinin adalete teslim edilmesi için ne gerekirse yapacaklarını kaydetti.

Obama, Brüksel'de gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlerin anısına ülke genelindeki federal kurumlar, askeri noktalar, savaş gemileri ve limanların yanı sıra büyükelçilikler ve askeri tesislerde bayrakların 26 Mart’a kadar yarıya indirilmesi talimatını verdiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...