Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye rejimi BM'nin sorularını cevaplayacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Suriye rejimi BM'nin sorularını cevaplayacak

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Caferi, "BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'dan bugün bir belge aldık. Bu belge, Şam'a döndüğümüzde detaylı şekilde incelenecek ve bir sonraki tura başlarken cevaplandırılacak." dedi.

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Beşar el-Caferi, Suriye barış görüşmeleri kapsamında BM'den aldıkları belgeyi, görüşmelerin yeni turu başlarken cevaplayacaklarını söyledi.

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'de ikinci haftasına giren ve yarın sona ermesi planlanan Suriye görüşmelerinin yeni turu kapsamında, Caferi başkanlığındaki rejim heyetiyle bir araya geldi.

Caferi, görüşme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, de Mistura ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Brüksel'deki terör saldırlarını kınarken, Paris'te daha önceki terör saldırılarına da değinen Caferi, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen terör saldırılarına değinmekten ve kınamaktan kaçındı.

Caferi, "BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'dan bugün bir belge aldık. Bu belge Şam'a döndüğümüzde detaylı şekilde incelenecek ve bir sonraki tura başlarken cevaplandırılacak." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...