Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avustralya: Bulunan parçalar yüksek ihtimalle kayıp Malezya uçağına ait

Düzenleyen:
Avustralya: Bulunan parçalar yüksek ihtimalle kayıp Malezya uçağına ait

DÜNYA Haberleri

Mozambik'te son bir ayda bulunan parçalarını inceleyen Avustralya hükümeti, bu parçalardan ikisinin yüksek ihtimalle kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağına ait olabileceğini açıkladı.

Mozambik'te son bir ayda bulunan parçalarını inceleyen Avustralya hükümeti yetkilileri, bu parçalardan ikisinin yüksek ihtimalle iki yıl önce kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağına ait olabileceğini duyurdu.

2 YILDIR HABER ALINAMAYAN UÇAKTAN HABER VAR

Tarihler 9 Mart 2014'ü gösterirken Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmek üzere havalanan Malezya uçağı, Vietnam hava sahasına girmek üzereyken radardan kaybolmuştu. 227 yolcu ve 12 mürettebattı taşıyan uçaktan bir daha haber alınamamıştı.

"YÜKSEK İHTİMALLE MALEZYA UÇAĞINA AİT"

Konuyla ilgili bilgi veren Avustralya Ulaştırma Darren Chester, "Parçalarla ilgili ön incelemelerimizi tamamladık. Bulunan son iki gövde parçası, yüksek ihtimalle kayıp olan Malezya uçağına ait olduğunu düşünüyoruz. Araştırmalar Malezya hükümeti, Avustralya Ulaştırma Emniyet Bürosu, Boeing ve Avustralya Ulusal Üniversitesi ile birlikte sürüyor" dedi.

Avustralya: Bulunan parçalar yüksek ihtimalle kayıp Malezya uçağına ait

4 PARÇA BULUNMUŞTU

Mozambik'te şu ana kadar dört parça bulunmuştu. İlk parçanın bir yata ait olabileceği belirtilirken sonrasındaki iki parçanın ise Boeing 777'nin gövdesine ait olabileceği belirtilmişti. En son denizden karaya vuran motor kapak parçasının üzerinde Boeing 777 uçağının motorunu imal eden Rolls Royce şirketinin ambleminin bir bölümü yer alıyordu.

Denizdeki arama çalışmalarının da devam ettiğine dikkat çeken Bakan Chester, 25 bin kilometre karelik alanda özel teçhizatlara sahip gemilerin aramalarını sürdürdüklerini belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...