Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AB-Türkiye anlaşmasına Midilli'de protesto

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AB-Türkiye anlaşmasına Midilli'de protesto

DÜNYA Haberleri  / AA

Yunanistan'ın Midilli Adası'ndaki Moria kampının etrafından toplanan çeşitli yardım kuruluşlarından bir grup gönüllü, AB-Türkiye arasındaki anlaşmayı protesto etti.

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda bir grup gönüllü Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye arasındaki sığınmacılara ilişkin anlaşmayı protesto etti.

Adadaki en büyük sığınmacı kampı olan Moria'nın etrafında gösteri düzenleyen çeşitli yardım kuruluşlarından yüze yakın gönüllü, "Yazıklar olsun AB" ve "Sınırlara hayır, milletlere hayır, sürgünleri durdurun" şeklinde sloganlar attı.

Düdük çalarak ve ellerindeki teneke kutulara vurarak tepkilerini ifade eden göstericiler, tel örgülere can yeleği astı. Bir göstericinin de tel örgüleri gevşetmeye çalıştığı görüldü.

AB ve Türkiye arasındaki anlaşmaya göre, 20 Mart'tan itibaren Türkiye üzerinden Yunan adalarına geçen sığınmacılar iltica işlemlerinin ardından 4 Nisan itibariyle geri gönderilebilecek.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...