Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile görüştü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Genelkurmay Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüştü.

Putin, Kremlin Sarayı'ndaki görüşmede, Al Nahyan'ın ziyaretinin bölgesel gelişmelerin değerlendirilmesi adına iyi bir zamanda gerçekleştiğini söyledi.

Rusya ve BAE arasında kurulan iyi ilişkilerin bu türlü üst düzeyli ziyaretlerle geliştirildiğini belirten Putin, iki ülke arasında yatırım alanındaki ilişkilerin son derece önemli olduğunu dile getirdi.

Al Nahyan ise Rusya'nın Ortadoğu'da önemli bir rol oynadığını ifade ederek, "Bu nedenle ikili ilişkilerimizin gelişimi ve Ortadoğu'nun nasıl daha istikrarlı bir bölge olacağını konuşmak için sizinle sürekli diyalog halinde kalmanın önemli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...