Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AA ile Petra Haber Ajansı arasında iş birliği anlaşması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AA ile Petra Haber Ajansı arasında iş birliği anlaşması

DÜNYA Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu ve Ürdün Başbakanı Nusur huzurunda, Anadolu Ajansı ile Petra Haber Ajansı arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ürdün Başbakanı Abdullah en-Nusur huzurunda, iki ülke arasında ekonomi ve ticaret başta olmak üzere çeşitli alanlarda iş birliği anlaşmaları imzalandı. 

Başbakan Davutoğlu ve Nusur, Ürdün Başbakanlık binasındaki baş başa görüşmelerinin ardından, heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

Görüşmeden sonra ülkeler arasında iş birliği yapılacak alanlardaki protokol imza törenine geçildi.

Anadolu Ajansı (AA) ile Petra Haber Ajansı arasında iş birliği anlaşması imzalandı. İmzaları AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu ile Petra Haber Ajansı Genel Müdürü Faisal Al Shboul attı. 

Mutanoğlu: Ülkeler arasındaki iş birliğini önemsiyoruz
Metin Mutanoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, ülkeler arasındaki iş birliğini önemsediklerini söyledi.

Özellikle Ortadoğu'da son dönemde yaşanan gelişmeler için bölgesel iş birliğinin gerekli olduğuna inandığını dile getiren Mutanoğlu, "Biz de medya olarak bu iş birliğine katkıda bulunmak istiyoruz. Bölgede önemli bir yere sahip olan Petra Haber Ajansı ile de iş birliğini önemsiyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...