DAEŞ'ten bir tehdit daha: 'Brüksel saldırıları tadımlıktı'

Düzenleyen:
DAEŞ'ten bir tehdit daha: 'Brüksel saldırıları tadımlıktı'

DÜNYA Haberleri

DAEŞ, 'Avrupa Paris saldırılarından ders almadı, bu yüzden Brüksel'i düzenledik. Dahası gelecek' dedi.

Terör örgütü DAEŞ militanları, önceki gün yayınladığı yeni bir videoyla Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zaventem Havalimanı'nda ve Maelbeek metro istasyonunda en az 34 kişinin öldüğü, 130'dan fazla kişinin yaralandığı saldırıları üstlendi. Videoda Belçika kökenli bir terörist, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki saldırılarının ‘tadımlık’ olduğunu, DAEŞ’e yönelik operasyonların sürmesi halinde daha büyük saldırıların gerçekleşeceğini söylüyor.

TÜM AVRUPA ÜLKELERİNE TEHDİT
Gazete Vatan'ın haberine göre; videonun ikinci bölümündeyse Hollandalı DAEŞ üyesi Hicham Chaib, başta Belçika olmak üzere, terör örgütü DAEŞ’e yönelik operasyonlara destek veren tüm Avrupa ülkelerini uyarıyor. Hakkında tutuklama kararı bulunan Chaib, “Avrupa Paris saldırılarından ders almadı, bu yüzden Brüksel’i düzenledik. Dahası gelecek” diye konuşuyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...