'Ben Putin gibi haberleri editlemiyorum'

Düzenleyen:
'Ben Putin gibi haberleri editlemiyorum'

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Obama, Washington’da önceki gün katıldığı gazetecilik ödül töreninde kasım ayındaki başkanlık seçim sürecindeki haber takibinden, araştırmacı habercilik yapılmamasından şikâyetini dile getirdi.

Obama, “İyi bir iş çıkarmak birine mikrofon tutmaktan çok daha fazlasını gerektirir. Soruşturmak, sorgulamak, daha derinine inmek ve daha fazlasını istemek. Eğer bu olursa seçmene daha iyi hizmet verilmiş olur” dedi. Atlantic Dergisi’nde yayınlanan, dış politikadan bahsedilen “Obama Doktrini” yazısı hakkında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le konuştuğunu anlatan Obama şöyle devam etti: “Yazıda söylediğin bazı hususlara katılmıyorum dedi. Ben de ona makaledeki bazı kısımların düşüncelerimdeki tüm nüansları yansıtamayabileceğini söyleyerek, “Vladimir, senin aksine ben yazıları yayınlanmadan önce editlemiyorum, dedim" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...