Azerbaycanlılar Washington'da Ermenistan'ı protesto etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Azerbaycanlılar Washington'da Ermenistan'ı protesto etti

DÜNYA Haberleri  / AA

Washington'daki Ermenistan Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup Azerbaycan vatandaşı, Ermenistan saldırıları sonucu Azerbaycan yerleşim birimlerinde yaşanan sivil kayıpları protesto etti.

Başkent Washington'daki Ermenistan Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup Azerbaycan vatandaşı, Ermenistan saldırıları sonucu Azerbaycan yerleşim birimlerinde yaşanan sivil kayıpları protesto etti.

Azerbaycanlı vatandaşlar, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında son günlerde yaşanan gerginlik ve Azerbaycan yerleşim birimlerinde yaşanan sivil kayıpları protesto eden sloganlar attı.

Rusya aleyhine de slogan atılan gösteride, Azerbaycanlılar Ermenistan'ı, "Rusya'nın kuklası" olmakla suçladı.

"Komşularının sınırlarına saygı duy", "Karabağ'ı terk edin" şeklinde pankartların taşındığı gösteri, yaklaşık iki saat sürdü.

Protestoya katılan Azerbaycan vatandaşı Bedir Memeliy, AA'ya yaptığı değerlendirme, "İşgal altında bulunan Karabağ'da yaşananları protesto etmek için buraya geldik. Ermenistan bir an önce Karabağ'ı terk etmeli ve uluslararası hukuka saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...