Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan gençleri: Aliyev’in emrini bekliyoruz

Düzenleyen:
Azerbaycan gençleri:  Aliyev’in emrini bekliyoruz

DÜNYA Haberleri

Dost ve kardeş ülke Azerbancan’ın Ermenistan ile yaşadığı gerginlik ülkedeki gençleri heyecanlandırdı.

Dost ve kardeş ülke Azerbancan’ın Ermenistan ile yaşadığı gerginlik ülkedeki gençleri heyecanlandırdı. İslahatçı Gençler İctimai Birliği Başkanı Ferit Şahbazlı, “Azerbaycan gençliği düşmana karşı mücadele için her an Ali Baş Komutanın emrini bekliyor!" diyerek Devlet Başkanı İlham Aliyev’in talimat beklediklerini söyledi. Şahbazlı şunları söyledi: “Askeri operasyonlar sırasında Azerbaycan'ın bazı tarihi topraklarını geri alması, sadece sıradan değil, general ve albay rütbeli Ermeni askerlerinin imha edilmesi Erivan'da panik oluşturdu. Ermenistan'da şimdi herkes ülkeden nasıl kaçmak hakkında düşünür. Âli Başkomutanın yönetimi altında Azerbaycan ordusunun gösterdiği reşadet işgalci ülkeyi yasa sardı. Ermenistan anlamalıdır ki, Azerbaycan'ın işgal altındaki toprakları geri verilmediği takdirde, daha ağır darbelerle yüzleşecekler."

Ferit Şahbazlı aynı zamanda Azerbaycan gencliği adından Türkiye devleti ve milletine Azerbaycana gösterdiği kardeş desteğine göre çok teşekkür etdiklerini açıkladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...