Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkmenler DAEŞ’ten 20 stratejik köyü aldı

Düzenleyen:
Türkmenler DAEŞ’ten 20 stratejik köyü aldı

DÜNYA Haberleri

Türkiye-Suriye sınırında güvenli bölge oluşturulması ve Suriyeli mültecilerin bu bölgede tutulması yönündeki kararlı tutumun ardından, operasyon başlatan Türkmen güçleri DAEŞ'e darbe üstüne darbe indiriyor.

Türkiye-Suriye sınırında güvenli bölge oluşturulması ve Suriyeli mültecilerin bu bölgede tutulması yönündeki kararlı tutumun ardından, operasyon başlatan Türkmen güçleri DAEŞ'e darbe üstüne darbe indiriyor. Bütün hazırlıklarını tamamlayan Sultan Murat Tümeni, havadan koalisyon uçaklarının da destek verdiği operasyonlarda 20 köyü geri almayı başardı. Tümen Komutanı Fehim İsa, özellikle ele geçirilen Çobanbey'in büyük önemi olduğunu, bundan sonra Süleymanşah'a doğru ilerlemeye başlayacaklarını belirtti. Yüzlerce militanını kaybeden terör örgütü DAEŞ'in ise büyük panik yaşadığı bildirildi. 
DÜŞEN YİNE RUS UÇAĞI MI?
Bu arada muhalifler, Halep'in güneyindeki Ays beldesi ile çevresini bombalayan bir savaş uçağını düşürdü. Bazı ajanslar uçağın Esad rejimine ait olduğunu öne sürürken bölgedeki kaynaklar SU 22 tipi uçağın Rusya’ya ait olduğunu öne sürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...