Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Musul'u kurtarma operasyonunda 70 DAEŞ militanı öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Musul'u kurtarma operasyonunda 70 DAEŞ militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak ordusu, Musul'u kurtarma operasyonun başlamasından bu yana 70 terör örgütü DAEŞ militanın öldürüldüğünü ve içerisinde kimyasal gaz bulunan 13 bomba yüklü aracın ise imha edildiğini bildirdi.

Irak ordusu, Musul'u kurtarma operasyonun başlamasından bu yana 70 terör örgütü DAEŞ militanın öldürüldüğünü ve içerisinde kimyasal gaz bulunan 13 bomba yüklü aracın ise imha edildiğini bildirdi. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Irak ordusu ve uluslararası koasliyon güçlerinin terör örgütü DAEŞ'in hedeflerine yönelik saldırıları devam ediyor. Saldırılarda ve çıkan çatışmalarda 70 militan öldürüldü. Bunun yanında klor gazı içeren bomba yüklü 13 araç imha edildi" denildi. 

Irak ordusu, 24 Mart tarihinde terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin geri alınması için Mahmur ilçesinden operasyon başlattığını duyurmuştu.
Musul'u kurtarma operasyonunda 70 DAEŞ militanı öldürüldü

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...