Barzani'den PKK'ya tepki

Düzenleyen:
Barzani'den PKK'ya tepki

DÜNYA Haberleri

IKBY Başkanı Mesud Barzani, IŞİD ve PKK'ya göndermede bulunarak "Terörü koz olarak kullananlar, terör ateşinde yanar" dedi.

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı (IKBY) Mesud Barzani, bugün Erbil'in Selahaddin ilçesindeki Başkanlık Ofisi'nde; İtalya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Enzo Amendola, Bağdat Büyükelçisi Marco Carnelos ve Erbil Başkonsolosu Elesandra Di Pipo'dan oluşan heyeti kabul etti.

Görüşme sonrası Başkanlık'tan yapılan açıklamada, Başkan'ın desteklerinden ötürü İtalyan Hükümeti ve halkına teşekkür ettiği, İtalyan heyetinin Kürdistan Bölgesi'ne ziyaretini DAEŞ'le mücadelede ‘dostluk belgesi' olarak gördüğünü söylediği kaydedildi.

"TERÖRÜ KART OLARAK KULLANLAR, TERÖRÜN ATEŞİNDE YANAR"
"Terör küresel bir tehdittir" diyen Barzani, DAEŞ ve PKK'ya göndermede bulunarak "Herkes teröre karşı mücadele etmelidir. Terörü kart olarak kullananların kendisi, nihayetinde terör ateşinde yanar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...