Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salah'tan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Salah'tan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki

DÜNYA Haberleri  / AA

1948 Filistin İslami Hareketi Başkanı Raid Salah, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun şahsını hedef alan açıklamalarını kesinlikle reddettiğini belirtti.

Salah, yaptığı yazılı açıklamada, Netanyahu'nun kendisine yönelik "Kudüs ve Mescid-i Aksa'da şiddeti teşvik ettiği" şeklindeki ithamları ve ardından yaptığı "uzaklaştırılma veya hapis cezası verilmesi" yönündeki açıklamalarını reddettiğini ifade etti.

Açıklamasında Salah, "Bizi hedef alan hiçbir tehdit veya kışkırtıcı söylem, İsrail işgal yönetiminin Mescid-i Aksa ve kutsal mekanlara yönelik saldırgan tutumunu dünya kamuoyuna anlatmamızı durduramayacak." ifadesini kullandı.

İsrail radyosunun haberine göre, Netanyahu, dün yaptığı bir açıklamada emniyet güçleri ve Adalet Bakanı'nı Salah'ı Mescid-i Aksa'dan uzaklaştıracak adımlar atmaya çağırmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...