Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Doktorlar Savçenko’nun hayatını kaybetme ihtimali olduğunu söyledi'

Düzenleyen:
'Doktorlar Savçenko’nun hayatını kaybetme ihtimali olduğunu söyledi'

DÜNYA Haberleri

Rusya'da tutuklu bulunan Ukraynalı milletvekili ve pilot Savçenko'nun avukatı Polozov, "Doktorlar Savçenko’nun, tromboz geçirme ve uykuda hayatını kaybetme ihtimali olduğunu söyledi." dedi.

Rus mahkemesinin hakkında verdiği 22 yıl hapis cezası kararının ardından açlık grevine başlayan Ukraynalı pilot ve milletvekili Nadejda Savçenko’nun tromboz geçirme ve her an uykusunda hayatını kaybetme ihtimali olduğu bildirildi.

Savçenko'nun avukatı Nikolay Polozov sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı açıklamada, Savçenko’nun son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Cezaevinde yaptığı görüşmede Savçenko’yu kilo kaybetmiş gördüğünü aktaran Polozov, "Doktorlar, Savçenko’nun tromboz geçirme ve ani bir şekilde uykuda hayatını kaybetme ihtimali olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Rus yetkililerin Savçenko’yu hastaneye kaldırma teklifinde bulunduğunu fakat müvekkilinin bunu reddettiğini söyleyen Polozov, buna karşılık vücuduna glukoz ve sodyum klorür (yemek tuzu) verilmesini kabul ettiğini kaydetti. Müvekkilinin susuz açlık grevinden vazgeçmeyi düşünmediğini vurgulayan Polozov, Savçenko’nun Ukraynalı veya Alman doktorların kendisini muayene etmesi için cezaevine alınması talebini yineledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...