Schiphol Havalimanı'nda canlı bomba alarmı

Schiphol Havalimanı'nda canlı bomba alarmı

DÜNYA Haberleri

Amsterdam'da bulunan Schiphol Havalimanı’nın kısmen tahliye edildiğini belirten yetkililer, 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Silahlı güvenlik güçlerinin havalimanına sevk edildiği aktarılırken, bir polis robotunun da havalimanı çevresinde bulunan şüpheli bir paketi incelediği ifade edildi. Görgü tanıkları, polis robotu olası patlayıcıları araştırdığını, maskeli polislerin de olay yerini kordon altına alarak çevredekileri uzaklaştırdığını söyledi.
AP'ye konuşan yetkililer, en az bir kişinin gözaltına alındığını onaylarken; araştırmaların ana terminal binasının dışında bulunan otobüs durağında sürdürüldüğü belirtildi.
Gözaltına alınan kişinin kimliği ya da hangi sebeple gözaltına alındığı açıklanmazken, polis sözcüsü Alfred Ellwanger, durumun hava trafiğini etkilemediğini aktardı. Uçuşların devam ettiği, havalimanı tarafından da onaylandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...