Putin ile Poroşenko, Savçenko'yu görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Putin ile Poroşenko, Savçenko'yu görüştü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, Savçenko'nun Ukrayna'nın Rostov-na-Donu Başkonsolosu tarafından ziyaret edilmesi konusunda anlaştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun, Rus mahkemesi tarafından hakkında 22 yıl hapis cezası verilen Ukraynalı pilot ve milletvekili Nadejda Savçenko’nun durumunu görüştükleri bildirildi.

Kremlin'den yapılan resmi açıklamaya göre, Putin ile Poroşenko telefon görüşmesi yaparak, Rusya'da tutuklu bulunan Nadejda Savçenko ile Ukrayna’da tutuklu bulunan Rus askeri istihbarat mensupları Evgeniy Yerofeyev ve Aleksandr Aleksandrov'un durumunu ele aldı.

Açıklamada, iki ülke liderinin, Nadejda Savçenko'nun Ukrayna'nın Rostov-na-Donu Başkonsolosu tarafından ziyaret edilmesi konusunda anlaştıkları belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...