Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD-Meksika sınırında 800 metrelik uyuşturucu tüneli bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD-Meksika sınırında 800 metrelik uyuşturucu tüneli bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Meksika'nın sınır kenti Tijuana ile ABD'nin San Diego şehri arasında uyuşturucu kaçakçılığında kullanılan 800 metrelik asansörlü bir tünel ortaya çıkarıldı.

Meksika'nın sınır kenti Tijuana'da uyuşturucu kaçakçılığında kullanılan ve ABD'nin San Diego şehrine uzanan bir tünel bulundu.

San Diego savcısı Laura Duffy, yaptığı açıklamada, ABD polisi tarafından düzenlenen operasyonda Meksika'nın Tijuana kentinde bir evin altından başlayan ve ABD'nin California eyaletindeki sınır kent San Diego'da biten, içinde bir asansörün bulunduğu 800 metre uzunluğunda bir tünelin ortaya çıkarıldığını söyledi.

Bir tonun üzerinde kokain ile 7 ton esrar ele geçirildi
Aydınlatma ve havalandırma sisteminin de bulunduğu tünele yapılan baskın sırasında bir tondan fazla kokain ve yedi ton esrar ele geçirildiğini ifade eden Duffy, soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Sınırda bulunan 13. tünel
ABD polisi tarafından yapılan baskında bulunan gizli geçidin 2006 yılından bu yana ABD-Meksika sınırında ortaya çıkarılan 13. tünel olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...