Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarkisyan: Her an savaş çıkabilir

Düzenleyen:
Sarkisyan: Her an savaş çıkabilir

DÜNYA Haberleri

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Azerbaycan ile "her an" savaş çıkabileceğini ve hatta çatışmaların "daha büyük ölçekte" olabileceğini söyledi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bir medya kuruluşuna röportaj verdi. Sarkisyan, "her an" savaş çıkabileceğini ve hatta çatışmaların "daha büyük ölçekte" olabileceğini söyledi.

"HATTA ÇATIŞMALAR DAHA BÜYÜK ÖLÇEKTE OLABİLİR"

Bloomberg'in haberine göre, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bir medya kuruluşuna röportaj veren Sarkisyan, "her an" savaş çıkabileceğini ve hatta çatışmaların "daha büyük ölçekte" olabileceğini söyledi.

"DURUM ŞİMDİ TAMAMEN DEĞİŞTİ"

Sarkisyan, "Güvenlik teminatı olmadan Ermenistan için tartışmalı topraklarla ilgili Azerbaycan'la görüşmelere girmenin hiçbir anlamı" olmadığını ifade etti.

Sarkisyan, "Çünkü durum şimdi tamamen değişti. Bir tarafta biz görüşmeler yaparken, diğer tarafta askeri yetkililer savaş halinde" dedi. HÜRRİYET

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...