Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını uyardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını uyardı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Amerikan Büyükelçiliği, Türkiye'deki vatandaşlarını, turistik bölgelere yönelik 'muteber' terör tehdidi nedeniyle uyardı.

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği tarafından Türkiye'deki Amerikan vatandaşlarına dün e-posta yoluyla 'acil mesaj' ibaresiyle gönderilen iletide, "Terör örgütlerinin Türkiye'deki popüler turistik bölgelere saldırmak için fırsat kolladığı yönünde ABD hükümeti muteber bulgular edinmeye devam etmektedir. Türkiye'deki yabancı turistler terör örgütlerinin açık şekilde hedefindedir ve kalabalık mekanlar ile popüler turist bölgelerindeki potansiyel tehdide karşı Amerikan vatandaşlarının dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
Geçtiğimiz ay İstiklal Caddesi'nde düzenlenen intihar saldırısında 2'si çifte ABD ve İsrail vatandaşı, 1 İsrail ve 1 İran vatandaşı hayatını kaybetmişti.
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...