İHH, Azez'de 'Halep Yanıyor' eylemi düzenledi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İHH, Azez'de 'Halep Yanıyor' eylemi düzenledi

DÜNYA Haberleri  / AA

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Azez ilçesinde düzenlediği "Halep Yanıyor" eylemiyle Suriye halkına destek verdi.

İHH gönüllüleri, Suriye tarafındaki Babusselam Lojistik Depo önünde düzenlenen eylemde kırmızı tişört giyerek, İngilizce, Arapça ve Türkçe hazırladıkları pankartları açtı.

İHH Suriye çalışmaları saha sorumlusu Yusuf Bekkur, yaptığı açıklamada, Halep'te yaşanan ve son günlerde şiddetini artıran kıyım karşısında kan kırmızı tişört giydiklerini belirtti.

Bekkur, öncelikle Halep olmak üzere tüm mazlum Suriye halkının yanında olduklarına işaret ederek, "Son günlerde Halep'te yaşanan kıyımın farkındayız, bu kıyımın son bulmasını ve dünyanın buna 'dur' demesi gerekiyor. İHH olarak tüm mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdi de Halep'teki katledilen Suriyelilerin sesi olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...