Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Musul'da 18 DAEŞ'li terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Musul'da 18 DAEŞ'li terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak ordusunun, terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul'un Mahmur ilçesindeki Keberok köyünü geri aldığı, çıkan çatışmalarda 18 militanın öldürüldüğü belirtildi.

Irak ordusunun bölgedeki komutanlarından Abdulrahman el-Cuburi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sabahın erken saatlerinde Irak ordusuna bağlı askeri güçler Mahmur ilçesinin güneyinde yer alan Keberok köyünü DAEŞ'ten geri almak için geniş çaplı operasyon başlattı. Bölgedeki çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor." dedi.

Uluslararası koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının desteğiyle Keberok köyünün geri alındığını kaydeden Cuburi, çıkan çatışmalar sonucu 18 militanın öldürüldüğünü, 3 Irak askerinin ise yaralandığını kaydetti. Koalisyon güçlerinin bölgedeki DAEŞ hedeflerini yoğun bir şekilde bombaladığını söyleyen Cuburi, "Kurtarılan köy ve çevresi tamamen kontrol altına alındı" dedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...