Polisi izlemek için her yere kamera yerleştirdiler

Düzenleyen:
Polisi izlemek için her yere kamera yerleştirdiler

DÜNYA Haberleri

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de suç çeteleri, polisin hareketlerini takip etmek amacıyla kendi kapalı devre kamera izleme sistemlerini kurdu.

Yeni Delhi'de suçluları yakalamak için kente kapalı devre kameralar yerleştiren polis, suçluların da aynı teknolojiyi kullanmasıyla zor günler yaşıyor.

Polisin çetelerin kentin birçok bölgesinde kurduğu kapalı devre kamera sistemlerini tespit edip etkisiz hale getirmek amacıyla yoğun bir çalışma başlattığı belirtildi.

KİMSEYİ BULAMIYORLAR

Delhi polisinin kentin güneyinde bazı kumarhanelere baskın düzenlediği ancak her seferinde bölgede hiç kimseyi bulamadıkları ifade edildi. Sputnik'e konuşan Delhi emniyetinden Rajan Bhagat, "Bu bölgelerde yasadışı faaliyetler olduğunu biliyoruz ancak kamera sistemleri sırasında polisin geldiğini görüyorlar ve kaçıyorlar." dedi. Sputnik Türkiye

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...