Kameraya yakalandılar

Düzenleyen:
Kameraya yakalandılar

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de yapılacak "yolsuzluk" zirvesi öncesi verilen resepsiyonda İngiltere Başbakanı David Cameron ile Kraliçe II. Elizabeth, peş peşe iki skandala imza attı.

Kraliçe'nin kulağına eğilen Cameron, "Yolsuzluğun çok olduğu bazı ülkelerin liderleri Britanya'ya geliyor. Nijerya ve Afganistan, muhtemelen dünyanın en fazla yolsuzluk yapılan iki ülkesi" değerlendirmesinde bulundu. Ancak bu sırada mikrofonlar açıktı ve sözler anında canlı yayına yansıdı. Bu gafın şoku sürerken bu sefer de bir başka skandala Kraliçe Elizabeth imza attı.  Elizabeth, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’in ekim ayındaki Londra ziyaretini hatırlatarak, Çinli yetkililerin davranışlarını eleştirdi. Çinliler ile İngiliz görevliler arasında yaşanan olumsuzluklara değinen Kraliçe, bir ara, mikrofonların ve kameraların açık olduğunu fark edemeyince, "Çinliler çok kabaydı" dedi. Hem Cameron hem de Kraliçe'nin bir süre sonra yaptıkları gafın farkına vardıkları ancak hiçbir olmamış gibi davrandıkları görüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...