HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arnavutluk'ta NATO merkezi açılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Arnavutluk'ta NATO merkezi açılacak
Arnavutluk, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Arnavutluk'un başkent Tiran'da yabancı savaşçıların önlenmesiyle ilgili NATO merkezi açılacak.

Arnavutluk'un başkent Tiran'da yabancı savaşçıların önlenmesiyle ilgili NATO merkezi açılacak. Savunma Bakanı Mimi Kodhelli, düzenlediği basın toplantısında, 2009 yılında NATO üyesi olan Arnavutluk'ta yabancı savaşçı olgusuyla mücadele etmek amaçlı NATO merkezi açılacağını söyledi. Savunma Bakanlığınca sunulan önerinin İttifak üyeleri tarafından oy çokluğuyla kabul edildiğini belirten Kodhelli, "Yabancı savaşçı olgusu son dönemde önem kazanmış durumda. Binlerce kişi Avrupa'dan Ortadoğu ülkelerine gidiyor. Bunların arasında Batı Balkan ülkelerinin vatandaşları da var." dedi.

Kodhelli, açılacak NATO merkeziyle savaşçı olarak giden kişilerin nedenlerini anlama ve bu olgunun durdurulması için çalışmalar yürütüleceğini, Tiran'daki merkezin ülkedeki diğer kurum ve kuruluşlarının çalışmalarına da yardımcı olacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...