Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muz çiftliğinde 8 ton kokain ele geçirildi

Düzenleyen:
Muz çiftliğinde 8 ton kokain ele geçirildi

DÜNYA Haberleri

Kolombiya'da muz çiftliğindeki yeraltı tünellerine saklanmış 8 ton kokain ele geçirildi. Kolombiya Devlet Başkanı, "Tarihimizin en büyük miktarı" dedi.

BBC'nin haberine göre Kolombiya polisi, Uraba bölgesinin merkezi Turbo'da bir muz çiftliğinde yeraltı tünellerine saklanmış 8 ton kokain buldu. Uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 240 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

KOKAİNİN 1.5 TONU SATIŞA HAZIR HALDEYDİ

Olayla ilgili 3 kişinin tutuklandığı, 3 kişinin kaçmayı başardığı, ele geçirilen kokainin bir buçuk tonunun satışa hazır biçimde paketlendiği kaydedildi.

"TARİHİMİZİN EN BÜYÜK MİKTARI"

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, Twitter hesabında, "Turbo'daki operasyonda, tarihimizin en büyük miktarı ele geçirildi." ifadesini kullandı.

UYUŞTURUCU "USUGA" ÇETESİNE AİT

Uyuşturucunun Usuga çetesine ait olduğu belirtildi. Kolombiya'da uyuşturucu kaçakçılığı işinde en çok Usuga çetesinin adı geçiyor. Polise göre, yasa dışı madencilik, kayıp ve cinayetlerden de sorumlu tutulan Usuga'nın 2 bin aktif üyesinin bulunuyor.

ABD, ÇETE LİDERİNİN BAŞINA 5 MİLYON DOLAR ÖDÜL KOYMUŞTU

Amerika Birleşik Devletleri çetenin liderinin yakalanması için 5 milyon dolar para ödülü koymuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...