Hastaneye kolunu ısıran köpekbalığıyla götürüldü

Düzenleyen:
Hastaneye kolunu ısıran köpekbalığıyla götürüldü

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Florida sahillerinde yüzen bir kadının kolunu yavru bir köpekbalığı ısırdı. Kadın hastaneye kolundaki köpekbalığı ile kaldırıldı.

Ünlü Miami sahilinin kuzeyinde bulunan Boca Raton’da ilginç bir olay yaşandı. Adı açıklanmayan 23 yaşındaki bir kadın denizde yüzdüğü sırada 60 santim boyunda yavru bir köpekbalığı kadının kolunu ısırdı. Kadının yakınları ve sahilde bulunanlar sudan çıkarıldığı sırada ölen ve dişleri de kilitli kalan köpekbalığını kadının kolundan ayırmak için uğraşsa da başarılı olamadı. Sahilde görevli cankurtaranların uğraşları da sonuç vermeyince kadın kolundaki köpekbalığıyla birlikte ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının kolunun az miktarda kanadığı bildirilirken köpekbalığının kolda ağırlık yapmaması için bir tahta parçasıyla koluna destek yapıldığı ifade edildi.

Hemşire köpekbalıklarının sadece kendini korumak için veya insanlardan bir tehdit algıladıkları zaman insanları ısırdıkları biliniyor. Florida sahillerinde yaygın görünen hemşire köpekbalıklarının boyu 4 metrenin üzerine çıkabiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...