Havada dehşet dakikaları! Uyuyan pilot, Yunan hava sahasına girdi

Düzenleyen:
Havada dehşet dakikaları! Uyuyan pilot, Yunan hava sahasına girdi

DÜNYA Haberleri

Kuveyt'e gitmek için Fransa'dan kalkan uçağın pilotu uyuya kaldı, Yunan hava sahasında saatlerce havada kaldı. Kontrol kulesi uçakla irtibat kuramayınca savaş uçağı havalandı.

A320 Egypt Air uçağının Karpathos açıklarında düşmesinden birkaç saat sonra 140 yolcu taşıyan Boeing tipi Amerikan uçağı kontrol kulesiyle irtibatta bulunmadan saatlerce havada uçtu.

UYUYAN PİLOT YUNAN UÇUŞ BÖLGESİNE GİRDİ

Kuveyt'e gitmek üzere Fransa'dan kalkan uçak Yunan FIR'ına girip kontrol kulesiyle irtibata geçmeyince Suda'dan 2 F-16 savaş uçağı kalktı ve Santorini Adası'nın üstünde kontrolsüz uçan uçağa yaklaştı.

UÇAKTA BULUNAN YOLCU VE MÜRETTEBAT PİLOTU UYANDIRDI

Pilotlar meslektaşlarının uyuduğunu fark ettiler. Uçakta bulunan mürettebat ve yolcular durumun farkına vardılar ve pilotları uyandırdılar. Boeing, 2 F-16 savaş uçağı eşliğinde Yunan FIR'ından çıktı.

YUNANİSTAN'DAN SERT MESAJ GİTTİ

Yunanistan Savunma Bakanlığı'nın uçak şirketine sert bir mesaj gönderdiği ve yakıt tazminatı talep etmek niyetinde olduğu öğrenildi. Hürriyet

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...