İslam düşmanı Trump'tan bir skandal açıklama daha

Düzenleyen:
İslam düşmanı Trump'tan bir skandal açıklama daha

DÜNYA Haberleri

Cumhuriyetçi aday, Suriye'den uzak duracağını ve Esad'ın daha fazla Müslüman öldürmesi için işine karışmayacağını açıkladı.

Suriye'de gece gündüz durmadan Sünni Müslüman katliamı yapan kanlı diktatör Esad'a destek veren ve sessiz kalan ABD Başkanı Obama ve Rus lider Putin kervanına, Amerika'nın güçlü başkan adaylarından İslam düşmanı Cumhuriyetçi iş adamı Donald Trump da eklendi. Donald Trump, başkan seçilmesi halinde Esad'a destek vereceğini ve hedefinde DAEŞ olacağını açıkladı. Trump, başkan seçilmesi halinde Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’e dokunmayacağını söyledi. Trump, "Suriye’den uzak dururdum ve Esad'a karşı bu kadar savaşmazdım çünkü bunun bir bütün olduğunu düşünüyorum. Bütünüyle Esad'ın yanında yer alan İran ve Rusya var, bu niçin uzak duracağımın nedeni değil ama bu işi kesinlikle karmaşıklaştıran bir faktör. DAEŞ ile savaşı daha üst seviyeye taşımayı tercih edeceğim. ABD’li komutanlara da DAEŞ’e gününü göstermeleri emrini vereceğim. Güce dönüştürdüğümüz İran var. İran şimdi bir güç, bizim yüzümüzden, bu zamana kadar en budalaca anlaşmalar yüzünden. Dolayısıyla Esad'ın yanında yer alan Rusya ve İran var ve biz bunların ikisiyle savaşmamız gerekir. Aynı zamanda Esad ile mücadele eden DAEŞ ile de savaşmamız gerekir” dedi. Trump, DAEŞ'i bitirene kadar bütün bölgeyi bombalayacağı yönünde daha önce sarfettiği sözleri de tekrarladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...