Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O başbakan eşine ikinci el araba aldı

Düzenleyen:
O başbakan eşine ikinci el araba aldı

DÜNYA Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron, eşi Samantha'ya ucuz ikinci el bir araba alarak herkesi şaşırttı.

Oxfordshire bölgesindeki küçük bir kasaba olan Minster Lovell'da oto galeri sahibi olan Iain Harris, başbakanın güvenlik ekibi, kendisini özel bir müşterinin ziyaret edeceğini bildirdiğinde ilk önce bunun bir 'kurmaca' olduğunu düşünmüş. Harris, "Arkadaşlarımdan biri bana oyun oynuyor sandım. Özellikle de düşündükleri araba modeli söylendiği zaman" diyor. Fakat başbakan gerçekten söylendiği zamanda gelmiş.

"SIRADAN BİR SATIŞTI"

Cameron, korumalarının yardımıyla sağını solunu kontrol ettikten sonra, kullanılmış mavi bir Nissan Micra aracı, 1,500 sterlin ödeyerek almış. Harris arabanın muhafazakârların rengi mavi olmasının da iyi bir tesadüf olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Biraz gerçeküstü bir durumdu, ama aynı zamanda aslında herhangi bir adam karısı için araba alıyordu işte. Normal bir sohbet geçti aramızda, sıradan bir satıştı."

ENSONHABER

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...