On binlerce Suriyeli ve Iraklı ölümle burun buruna

Düzenleyen:
On binlerce Suriyeli ve Iraklı ölümle burun buruna

DÜNYA Haberleri

Irak ordusunun Felluce şehrinde terör örgütü DAEŞ‘e karşı başlattığı operasyon devam ederken on binlerce kişi bölgeyi terk etmenin yollarını arıyor.

Koalisyon güçleri bir yandan şehri vururken, kurtarma operasyonuna katılan Şii terör örgütü Haşdi Şabi’nin elemanları da Sünni sivilleri katlediyor, diğer yanda DAEŞ’li teröristler de kendilerine katılmayan sivil halkı kadın çocuk demeden infaz ediyor. Üçlü ateş arasında kalan 50 bin Iraklının ölüm pahasına da olsa kaçmaya çalıştığı bildiriliyor. Ölüm korkusu ile yaşayan Iraklılar, “Koalisyon güçleri bombalıyor, onların arasındaki Şii örgüt Haşdi Şabi de DAEŞ’ten alınan yerlerde Sünnilere katliam uyguluyor yağma yapıyor. DAEŞ de kendilerine katılmayan halkı çoluk çocuk demeden infaz ediyor” diyor. Bu arada, Suriye’de Halep’in Azez ilçesine DAEŞ saldırılarının arttığı, 4-5 kilometrelik bir anda 40 bin sivilin sıkışıp kaldığı ve örgütün buraya saldırmaya çalıştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...