Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Felluce'de 250 DAEŞ teröristi öldürüldü

Düzenleyen:
Felluce'de 250 DAEŞ teröristi öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Felluce operasyonunun başlamasından bu yana terör örgütü 250 DAEŞ teröristi öldürüldü, 406 mayın ve yere döşenen bomba imha edildi, mayın döşeli 18 araç patlatıldı. Ayrıca 10 ayrı silah deposu ele geçirildi. Operasyonda 24 köy kurtarılırken 44 DAEŞ hedefi yok edildi.

Irak Federal Polis Komutanlığı, Felluce operasyonunun başlamasından bu yana terör örgütü IŞİD'in verdiği kayıplara ilişkin veriler yayınladı. General Raid Şakir Cevdet yaptığı açıklamada "Şu ana kadar 250 DAEŞ militanı öldürüldü, 406 mayın ve yere döşenen bomba imha edildi, mayın döşeli 18 araç patlatıldı. Bölgede bombalı araç üretimi için kullanılan 7 atölye yok edildi" dedi.

General Cevdet "Bölgede ayrıca 10 ayrı silah deposu ele geçirildi. Operasyonda 24 köy kurtarılırken 44 DAEŞ hedefi yok edildi. Ayrıca 6 keskin nişancı etkisiz hale getirilirken mayın döşeli 5 motosiklet ve 3 buldozer yok edildi" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...