Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan diasporasından Türkiye'ye destek

Düzenleyen:
Azerbaycan diasporasından Türkiye'ye destek

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Nazim İbrahimov Trend Haber Ajansı'na Almanya Parlamentosu tarafından sözde "Ermeni soykırımı"nın tanınmasını öngören tasarının onaylanmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Azerbaycan diasporasının aktif şekilde bu konu karşısında sesini her yerde yükselteceğini bildirdi.

Türkiye ve Azerbaycan'ın her zaman sözde "Ermeni soykırımı"nın tanıtılmasına karşı ortak mücadele ettiğini ifade eden İbrahimov, "Biz devlet olarak da, diaspora örgütü olarak da her zaman bu işin önünde olduk. Bir çok kez çeşitli ülkelerde bu konu gündeme geldiğinde Azerbaycan diaspora örgütleri bunun önünü aldılar. Almanya'da bu sürecin neden yaşandığını analiz etmemiz gerekiyor." dedi.

İbrahimov, "Bir daha Türk kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz. Bir millet iki devlet olarak biz, Türkiye'nin sorunlarını da bizim sorunlar gibi kabul ederek buna karşı geleceğiz." şeklinde konuştu. (Foto: Trend)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...