Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vahşet! Annesinin ve büyükannesinin gözlerini oydu

Düzenleyen:
Vahşet! Annesinin ve büyükannesinin gözlerini oydu

DÜNYA Haberleri

Cinnet getiren genç, annesini ve büyükannesini bıçaklayarak öldürdükten sonra her ikisinin de gözlerini oydu. Bu vahşeti şeytanın emrettiğini iddia etti.

Meksika'nın kuzeydoğu eyaleti Tamaulipas'ın Rio Bravo şehrinde geçtiğimiz salı günü öğleden önce saat 10 civarında yaşanan tüyler ürperten hadisede, Jesus Guadalupe Medrano Alvarado (18) isimli genç, annesi Amalia Palomares Alvarado'yu vücudunun ve yüzünün çeşitli yerlerinden toplam 44 kez bıçakladı. Baba Jamie Medrano Gutierrez (43) saat 11 civarı eve geldiğinde oğlunu annesinin üzerinde, gözlerinden birini bıçakla çıkarırken buldu.

BÜYÜKANNENİN GÖZLERİ VE KULAKLARI KAYIP

Şok yaşayan baba Jamie, aynı odada tekerlekli sandalyeye mahkum büyükannenin defalarca bıçaklanarak vahşice katledilmiş kanlar içindeki cesedini de buldu. Yaşlı kadının gözlerinin ve kulaklarının yerinde olmadığını fark etti. 18 yaşındaki genç elindeki bıçakla babasının üzerine yürüyerek öldürmeye çalıştı. Komşuların evdeki bağırışlar üzerine acil yardım hattına ihbarda bulunmasıyla olay yerine gelen polis, baba ile oğlunu mücadele ederken buldu.

Vahşet! Annesinin ve büyükannesinin gözlerini oydu

GÖZLERİNİ OYMASINI ŞEYTAN EMRETMİŞ

Polis memurları annesini ve büyükannesini katleden Jesus Guadalupe Medrano'yu gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Burada sorguya alınan ve neden böyle bir eylemi gerçekleştirdiği sorulan genç ilk ifadesinde; "Şeytan bana annemin ve büyükannemin gözlerini çıkarmamı söyledi." şeklinde cevap verdi.

Jesus Guadalupe Medrano Alvarado, polis nezaretinde tutuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...