Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nahda'dan ulusal birlik hükümeti önerisine destek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Nahda'dan ulusal birlik hükümeti önerisine destek

DÜNYA Haberleri  / AA

Tunus'ta Nahda Hareketi, Cumhurbaşkanı El-Baci Kaid es-Sibsi'nin ulusal birlik hükümeti kurulması önerisini memnuniyetle karşıladı.

Nahda Hareketi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Ulusal birlik hükümetinin kurulması önerisini takdir ederek, çeşitli siyasi ve sosyal tarafların katılımı yöntemiyle milli uzlaşı seçeneğinin devamı olarak görüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, ülkedeki siyasi ve sosyal istikrarı korumanın yanı sıra terör tehditleri karşısında önlemlerin alınmasını sağlayacak sonuçları elde etmek üzere bir diyalog mekanizmasının oluşturulması çağrısında bulunuldu.

Tunus Cumhurbaşkanı Sibsi, önceki gün ülkedeki parti ve sendikaların katılımıyla "demokrasinin sağlamlaştırılması ile terör ve fesatla mücadelenin" öncelikleri olacağı ulusal birlik hükümetinin kurulması teklifinde bulunmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...