Muhammed Ali'nin evinin önündeki ağacı arılar sardı

Düzenleyen:
Muhammed Ali'nin evinin önündeki ağacı arılar sardı

DÜNYA Haberleri

"Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım" sözüyle dünyada yankı uyandıran Muhammed Ali'nin ölümünün ardından, evinin önündeki ağacı arıların kaplaması hayrete düşürdü.

Ölümüyle dünyayı yasa boğan efsane boksör Muhammed Ali'nin "Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım" sözünü bilmeyen yoktur. Ali'nin bu sözü, çocukluğunu geçirdiği Louisville'deki evin dışında bir duvara işlendi.

Efsanenin hayranları da bu eve gidip, önüne çiçekler ya da da duygularını yansıtan mesajların yazılı olduğu notlar bırakıyor. Buraya kadar her şey, ünlü bir simanın hayatını kaybetmesinin ardından yaşananlarla farklılık göstermiyor. Bundan sonra okuyacaklarınız ise ancak 'inanılmaz' sözcüğüyle açıklanabilir.

Muhammed Ali'nin evinin önündeki ağacı arılar sardı

15 BİN ARI AĞACA AKIN ETTİ

İngiliz Daily Mail'in haberine göre; Ali'nin akıllara kazınan sözünün işlendiği duvarın hemen yanındaki ağaca yaklaşık 15 bin arı akın etti.

Arı istilasını kontrol altına alması için çağrılan arıcı Kevin McKinney, "İroni beni hiç şaşırtmıyor. Arılar bu yıl sekizinci kez akın ediyor ama Ali'nin duvar yazısı üzerinde ilk kez oluyor" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...