İngiltere ve Almanya'dan Türkiye'ye seyahat uyarısı

Düzenleyen:
İngiltere ve Almanya'dan Türkiye'ye seyahat uyarısı

DÜNYA Haberleri

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısının ardından İngiltere ve Almanya Türkiye'deki vatandaşlarına uyarıda bulundu.

İstanbul Vezneciler'de bir polis aracına gerçekleştirilen saldırı üzerine Birleşik Krallık ve Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye seyahat uyarısını güncelledi.

"GÜVENLİK YETKİLİLERİNİ DİKKATE ALIN"

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı, yazılı açıklamasında vatandaşlarını, "İstanbul'un Vezneciler bölgesinde 7 Haziran 2016'da bir patlama gerçekleşti. Vezneciler metro istasyonu ve bölgedeki yollar kapatıldı. Bölgede olmanız dahilinde, yerel güvenlik yetkililerinin uyarılarını dikkate alınız" diye uyardı.

ALMANYA DA UYARDI

Almanya Dışişleri Bakanlığı sayfasında yer alan uyarıda ise, "İstanbul kent merkezinde 7 Haziran 2016 tarihinde bombalı saldırı meydana geldi. İstanbul'a seyahat edenlere çok dikkatli olmaları önerilir" denildi.

Açıklamada daha önce yapılan uyarılar sürdürülürken; İstanbul, Ankara gibi büyük kentlerde dikkatli olunması; kalabalık yerlerden uzak durulması önerildi. Ülkedeki siyasi gerilim nedeniyle terör saldırılarının olabileceği, Türkiye'nin Güneydoğu kentlerine gidilmemesi tavsiyesi de seyahat uyarısındaki yerini korudu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...