Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aliyev'den Erdoğan'a taziye mesajı

Düzenleyen:
Aliyev'den Erdoğan'a taziye mesajı

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderen Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Vezneciler'de gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili "son derece kederlendiğini" belirtti.

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, İstanbul, Vezneciler'de gerçekleştirilen hain terör saldırısıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Aliyev mesajında, "İstanbul'da yaşanan patlama sonucu insanların hayatını kaybetmesi ve yaralanması haberi bizi son derece kederlendirdi. Bu acımasız terör, terörün her türüne karşı en keskin şekilde mücadele edilmesinin gerekliliğini bir daha onaylıyor. Yaşanmış faciaya ilişkin size, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına kendi adıma ve Azerbaycan halkı adına derin üzüntü ile taziyelerimi iletiyor, yaralananlara şifa diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...