Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paris'ten İstanbul'a vezneciler mesajı

Düzenleyen:
Paris'ten İstanbul'a vezneciler mesajı

DÜNYA Haberleri

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'aVezneciler saldırısı ile ilgili başsağlığı dileklerini iletti. Katar ve Azerbaycan da hain saldırıya karşı 'Türkiye'nin yanında olduğunu' açıklayarak taziye mesajı gönderdi.

Paris Belediye Başkanı Hidalgo, İstanbul Vezneciler'de gerçekleşen saldırı sonra Twitter üzerinden İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a taziye dileklerini iletti. Hidalgo; mesajında, "İstanbul: Vezneciler saldırısı kurbanlarının, ailelerinin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın acısını paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Paris'ten İstanbul'a vezneciler mesajı

Katar Dışişleri Bakanlığının, resmi haber ajansı QNA'da yer alan açıklamasında ise Katar'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında yer aldığı belirtilerek, "İstanbul'da bu sabah düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye'nin güvenlik ile istikrarını muhafaza etmek için aldığı tüm önlemleri destekliyoruz" denildi.

Sebebi ne olursa olsun Katar'ın şiddet ve terör eylemlerinin her türlüsüne karşı olduğu vurgulanan açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınları, Türk hükümeti ve halkına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vezneciler semtindeki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, çevik kuvvet polislerini hedef alan terör saldırısında yedisi polis, 11 kişinin hayatını kaybettiğini, üçü ağır 36 kişinin yaralandığını bildirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...