Halep'te 3 saatte, 3 hastane vuruldu

Düzenleyen:
Halep'te 3 saatte, 3 hastane vuruldu

DÜNYA Haberleri

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Suriye'nin Halep ilinde üç saat içinde üç hastaneye saldırı düzenlendiğini bildirdi.

UNICEF Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Peter Salama, yazılı açıklama yaptı. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Suriye'nin Halep ilinde üç saat içinde üç hastaneye saldırı düzenlendiğini bildirdi.

HASTANELERE SALDIRI DÜZENLENDİ

UNICEF Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Peter Salama, yaptığı yazılı açıklamada, Halep'in doğusundaki Beyan, UNICEF destekli Hakeem ve Abdulhadi hastanelerine saldırı düzenlendiğini söyledi.

"3 SAAT İÇİNDE 3 AYRI HASTANE VURULDU"

Salama, "Halep'te üç saat içinde üç ayrı hastane vuruldu" dedi.

Halep'te 3 saatte, 3 hastane vuruldu

ÇOCUKLARA HİZMET VEREN HASTANELERDEN BİRİ İKİNCİ KEZ HEDEF ALINDI

Çocuklara da hizmet veren hastanelerden biri olan Hakeem Sağlık Merkezinin ikinci kez hedef alındığına dikkati çeken Salama, "Hastanelere saldırılar nedeniyle çocuklar kuvözlerden çıkarılmak zorundayken herkesin insanlığını sorgulaması gerekiyor." diye konuştu.

SALDIRILARDA 15 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Salama, son iki haftada Suriye'de 6 sağlık merkezine hava saldırısı düzenlendiğini ifade etti.

Saldırılarda 15 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...