Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Etiyopya Cumhurbaşkanı, Türk yatırımcıları Etiyopya'ya çekmek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Etiyopya Cumhurbaşkanı, Türk yatırımcıları Etiyopya'ya çekmek istiyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Ulusoy, Etiyopya Cumhurbaşkanı Teshome'nin Türk iş adamlarını Etiyopya'ya yatırım konusunda cesaretlendirdiğini söyledi.

Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Fatih Ulusoy, turizm ve otelcilik sektöründe daha fazla Türk yatırımcıyı Etiyopya'ya çekmek istediklerini belirtti.

Başkent Addis Ababa'daki Turizm ve Otelcilik ile Afrika'da Yatırım Fuarı'nın açılışında AA muhabirine konuşan Büyükelçi Ulusoy, Türkiye'den dört şirketin fuara katıldığını ifade ederek Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome'nin Türk şirketlerinin fuara katılmasını övdüğünü ve Türk iş adamlarını Etiyopya'ya yatırım konusunda cesaretlendirdiğini kaydetti.

Büyükelçi Ulusoy, Türkiye'nin turizm ve otelcilik sektöründe daha fazla Türk yatırımcıyı Etiyopya'ya çekmek istediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Teshome de açılışta yaptığı konuşmada, hükümetin turizme büyük önem verdiğini ve bu sektörün gelişmesi için yabancı katılımcıların tecrübelerinden istifade edeceğini belirtti.

11 Haziran'a kadar açık olacak fuara, Türkiye, Çin, ABD, Japonya, Hindistan ve Afrika ülkelerinden şirketler katılıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...