İsrail'in talebi üzerine binlerce sosyal medya hesabı ve paylaşımı silindi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail'in talebi üzerine binlerce sosyal medya hesabı ve paylaşımı silindi

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Adalet Bakanlığının talebi üzerine, Filistin'e dair binlerce hesap ve paylaşımın, sosyal medya platformlarından silindiği bildirildi.

Tel Aviv merkezli Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre, sosyal medya konulu bir konferansta konuşan İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Facebook ve Twitter içeriklerinin silinmesine ilişkin hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Taleplerinin yüzde 70 oranında yerine getirildiğini kaydeden Şaked, internet üzerinden ölüm ve şiddet çağrısı yapan içerikleri sildirmeyi başardıklarını savundu.

Sosyal medyadaki paylaşımlarla gerçek hayattaki saldırıların doğrudan ilişkili olduğunu iddia eden Şaked, Filistinlilerin elektronik ortamdaki paylaşımları konusunda İsrail'in Facebook, Twitter ve Google ile yakın iş birliği içinde olduğunun altını çizdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...