Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşekler ölen arkadaşlarının başında ağladı

Düzenleyen:
Eşekler ölen arkadaşlarının başında ağladı

DÜNYA Haberleri

Hollanda'da bir hayvan barınağında, bir eşeğin yürüme yeteneğini kaybedip ölmesi diğer eşekleri çok üzdü. Eşekler üzüntüden insan sesine benzeyen seslerle ağladı

Eğer ağlamanın sadece insan oğluna ait üzüntüye karşı verilen bir tepki olduğunu düşünüyorsanız, Hollanda'da bir hayvan barınağında yaşananlar aksini iddia ediyor.

KURTARILIP BARINAĞA GETİRİLDİ

Sahiplerinin ihmal ettiği eşeğin ciğerlerinde ağır hasar oluşması üzerine eşek hayvan severler tarafından kurtarılıp barınağa getirildi.

Eşekler ölen arkadaşlarının başında ağladı

HAREKETSİZCE DURMASI DİĞERLERİNİ AĞLATTI

Yaşadığı hastalıklardan dolayı yürüme yeteneğini kaybeden eşeğin barınak bahçesinin ortasına kurulan bir brandanın üzerinde hareketsiz bir şekilde durması, etrafına toplanan diğer eşekleri ağlattı.

İNSAN SESİNE BENZEYEN SESLER ÇIKARDI

Eşeğin bağlı olduğu sürü, yerde hareketsiz bir şekilde yatan arkadaşlarını uyandırıp ayağa kaldırmak için arkadaşlarına yaklaşıp insan şekline benzer bir ses çıkarmaya başladı.Eşeklerden bir tanesi yerde yatan arkadaşını kaburgalarından ısırarak uyandırmaya çalıştı ama başarısız oldu. Video şubat ayında Hollanda'da bulunan bir hayvan barınağında çekildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...