Amerikalı Müslümanlar intikamdan korkuyor

Düzenleyen:
Amerikalı Müslümanlar intikamdan korkuyor

DÜNYA Haberleri

ABD'de bir gece kulübünde 49 kişiyi öldüren saldırganın DAEŞ ile ilişkisinin olduğunun belirtilmesi, ülkede yaşayan Müslümanlarda can güvenliği endişesi oluşturdu.

Amerika'nın Florida Eyaleti'nde eşcinsellerin gittiği gece kulübünde katliam yapan saldırganın DAEŞ ile ilişkisinin olduğunun belirtilmesi, bu ülkede yaşayan Müslümanları oldukça tedirgin etti.

HEDEF OLMAKTAN KORKUYORLAR

Alman Der Spiegel dergisi, Florida Eyaleti'nde Müslüman temsilcileriyle yapılan görüşmelerde, ülkede Müslümanların genel bir potansiyel suçlu durumuna getirilip, intikam duygusu ile saldırı hedefi olmaktan korktuklarını yazdı.

TRUMP'IN MÜSLÜMANLAR ALEYHİNE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR DA GÜVENLİK ENDİŞESİNİ ARTIRIYOR

Öte yandan Amerika'da gelecek seçimlerde başkan adayı olan Donald Trump'ın Müslümanlar aleyhine yaptığı ve bazen kışkırtıcılık boyutuna ulaşan açıklamalarının Müslümanların can güvenliği endişesini daha da artırdığı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...