Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir grup DAEŞ'li Avrupa'ya doğru yola çıktı!

Düzenleyen:
Bir grup DAEŞ'li Avrupa'ya doğru yola çıktı!

DÜNYA Haberleri

Yaklaşık 1 buçuk hafta önce Suriye'den yola çıkan DAEŞ militanları, Fransa ve Belçika'ya saldırı planları yapıyor.

Belçika polisine gelen son istihbarata göre, Suriye'de savaşan bir grup DAEŞ militanı, yakın bir zamanda ülkeyi terk ederek Avrupa'ya doğru yola çıktı.

Bir güvenlik kaynağı, DAEŞ'li grubun Belçika ve Fransa'da saldırı planları olduğunu aktardı.

Reuters'ın haberine göre Belçika kriz merkezi, ülkedeki tüm polis güçlerini konuyla ilgili uyarırken, henüz güvenlik seviyesini yükseltmek gibi bir planın olmadığı aktarıldı.

Belçikalı Derniere Heure gazetesinin haberine göre DAEŞ'li grup yaklaşık 1 buçuk hafta önce Suriye'den yola çıktı. Grubun Türkiye ve ardından pasaportsuz olarak Yunanistan'dan botla Avrupa'ya geçme hedefinde olduğu bildirildi.

DH'in haberinde aynı zamanda militanların silahlı olduğu ve iki üniteye ayrılma planları olduğu aktarıldı.

Bir grubun Belçika'da, diğer grubun Fransa'da saldırılar planladığı ifade edilen haberde, Belçika'daki potansiyel hedeflerin alışveriş merkezleri, fast-food restoranları ve polis merkezleri olduğu belirtildi. Fransa'yla ilgili belli bir hedefe yer verilmedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...