Fransız polisi 12 İspanyol taraftarı stada yaklaştırmadı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fransız polisi 12 İspanyol taraftarı stada yaklaştırmadı

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransız polisi, Türk taraftarlar ile olası bir sokak kavgasının önlenmesi için 12 İspanyol taraftarın stada yaklaşmasına izin vermedi

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda bugün oynanacak Türkiye-İspanya maçı öncesinde 12 İspanyol taraftarın, önlem amacıyla karşılaşmanın oynanacağı Allianz Riviera Stadı'na yaklaşmasına izin verilmediği bildirildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde Türkiye-İspanya maçının oynanacağı Nice kentindeki Garibaldi meydanında, Türk taraftarlar ile olası bir sokak kavgasının önlenmesi için 12 İspanyol fanatik taraftarın Fransız güvenlik güçleri tarafından durduruldukları ve stada yaklaşmalarına izin verilmediği kaydedildi.

Fransız polisinin maç için kente gelen Türk ve İspanyol taraftarlar arasındaki radikal grupları karşı karşıya getirmemek için geniş güvenlik önlemi aldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...