Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brüksel'de saldırı hazırlığı yaptığı düşünülen kişiler yakalandı

Düzenleyen:
Brüksel'de saldırı hazırlığı yaptığı düşünülen kişiler yakalandı

DÜNYA Haberleri

Belçika'da polis terör alarmı verdi, saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 12 kişi yakalandı. İddialara göre, gözaltına alınan 12 kişi, EURO 2016'da bu akşam oynanacak olan Belçika-İrlanda maçında saldırı gerçekleştirecekti.

Brüksel, Paris ve ABD saldırılarından sonra Avrupa terör alarmında. Belçika'da, saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 12 şüpheli gözaltına alındı. Reuters'da yer alan habere göre, Belçika'nın başkenti Brüksel'de 40 evde arama yapıldığı, yaklaşık 40 kişinin sorgulandığı ve 12 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

"BELÇİKA-İRLANDA MAÇINDA SALDIRI YAPACAKLARDI"

Yakalanan 12 kişinin bu akşam EURO 2016 E Grubu'nda oynanacak Belçika-İrlanda maçında terör eylemi düzenleyeceği iddia edildi. İngiliz Daily Mail'de yer alan habere göre, Belçika televizyonları gözaltına alınan kişilerin Belçika-İrlanda maçını hedef alacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...